Welkom bij Brasserie-Restaurant "Markt 12"!

DSC 1219Wij heten u van harte welkom in ons sfeervol Eet- & Koffiehuis “Markt 12”, gelegen op de Grote Markt in hartje Aalst.

Een achttal jaar geleden nam mijn  vader, Danny Roelandt, samen met mijn echtgenoot en chef-kok van de zaak, Tommy Beerens, deze zaak over. Ze maakten er tot op heden een bloeiende zaak van, en ik, Stéphanie Roelandt, besliste zelf enige tijd geleden om er ook deel van uit te maken.

Na al deze jaren geeft mijn vader nu de fakkel door aan mijn echtgenoot en mij om deze zaak verder te zetten.

Wij verwelkomen U dan ook graag van maandag tot en met zaterdag, telkens vanaf 8u30 tot 18u, voor een lekker ontbijt, een snelle snack, een heerlijke maaltijd of een tussendoortje!

Al onze gerechten worden nog steeds door mijn echtgenoot, Tommy, met de grootste zorg en liefde bereid. In onze keuken worden de gerechten op ambachtelijke wijze bereid uit de aanvoer van dagelijks verse producten. Onze keuken is van maandag tot en met zaterdag doorlopend open van 8u30 tot 17u30.

Geniet 's namiddags rustig van uw kopje koffie of thee, en proef van ons heerlijk taartenassortiment of onze zoete gebakjes.

In onze menukaart vindt u een ruime selectie van warme  vleesgerechten, visgerechten, suggesties, ontbijtformules, belegde broodjes, pasta's, croques, salades, vegetarische gerechten, weekschotel, verse pannenkoeken, wafels, ijsjes, taartenbuffet, andere desserts, aperitieven, cocktails, wijnen, bieren, ...

Komt u graag ook eens proeven? Ontdek hoe u kan reserveren!

 

360 graden door ons restaurant!